Monday, 28 January 2013

Salam


Hai.. selamat pg.. hari ini sy ingin memperkenalkan satu lg produk terbaru iaitu D'Farra!!


D'Farra Set Eksklusif 5 Dalam 1

Harga Termasuk Penghantaran (POS LAJU)
1 SET = RM90 (Semenanjung Malaysia)
1 SET = RM95 (Sabah & Sarawak)


Keistimewaan D'Farra Set Eksklusif 5 Dalam 1 :
1. Mampu merawat parut, jeragat dan kesan hitam
2. mengatasi masalah jerawat
3. melembutkan kulit
4. membuat kulit cerah, halus, gebu dan sekata sambil mengatasi kulit kusam
5. menghilangkan kesan kedutan pada wajah


D'Farra Set Eksklusif 5 Dalam 1 :
1.  Sabun (30 gm)
2. Toner penyegar (30ml)
3. Serum (15 gm)
4. Krim Siang (5 gm)
5. Krim Malam (5 gm)

Panduan Cara Penggunaan :

Pagi :
Sabun - Cuci muka urut perlahan-lahan, bilas dengan air bersih
Toner - Sapukan selari diseluruh muka menggunakan kapas muka.
Serum - Ratakan ke seluruh permukaan muka dengan sekata. Buat urutan ringan supaya serum diserap sepenuhnya di permukaan muka.
Krim Siang - Sapukan secara nipis diseluruh permukaan muka untuk perlindungan dari sinar UV dan sebagai alas bedak.

Malam :
Sabun - Cuci muka urut perlahan-lahan, bilas dengan air bersih
Toner - Sapukan selari diseluruh muka menggunakan kapas muka.
Serum - Ratakan ke seluruh permukaan muka dengan sekata. Buat urutan ringan supaya serum diserap sepenuhnya di permukaan muka.
 Krim Malam - Sapukan secara nipis diseluruh permukaan muka.

SELAMAT MENCUBA! 

BERMINAT??
PLS FEEL FEE TO CONTACT ME AT 
013-4617932 /CALL/SMS (ATIQAH ISHAK)
011-19760157 (WHATSAPP)



Thursday, 24 January 2013

SALAM ...

FELINNA - PURE MARINE COLLAGEN PLUS VITAMIN C


 Kini Felinna Beauty megorak langkah mengeluar dan memasarkan produk supplement yang bakal mencetus fenomena baru terutama bagi mereka yang aktif dan sibuk namun dalam masa yang sama turut mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit secara keseluruhan.
 
Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg, satu2nya produk keluaran bumiputera yang menandingi produk antarabangsa!
 
HARGA:
RM85 SEMENANJUNG
RM90 SABAH/SARAWAK
30biji/kotak
 
KANDUNGAN UTAMA:

*Kolagen marin - Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

*Glutathione - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*Vitamin C - membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*Ekstrak sitrus - mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.
 
BERMINAT??
PLS FEEL FREE TO CONTACT ME AT :
013-4617932 /CALL/SMS
011-19760157 (WHATSAPP)



Salam..

Hai.. Sy nak share 1 produk yg terlaris di pasaran ;)
Kepada mereka-mereka  yang mempunyai size badan seperti sy..jom try peroduk nie..
sy dah try..alhadulillah...sudah ad perubahan dan kurang inch!! hehehe

Kalau nak tau apa kebaikan dan keistimewaan Felinna Inchloss Lotion ni, sila baca ni dulu: 
1) Lotion ini berbau wangi dan tak terlalu panas.  So kalau kita pakai takde lah orang terbau minyak angin ke, serai ke.. dan yang bestnya rasa berangin tu boleh bertahan sampai sehari suntuk.. If tengah buat kerja dan berpeluh sikit, lagi rasa berangin je... Maybe lotion tu tengah 'bekerja' untuk proses pembakaran lemak kot...
2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inci anda (pastikan ukur dulu sebelum guna).. Ramai customer yang 1st time sapu, bila ukur balik dah berkurang 1/2 inci.. 
3) Inchloss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.. (Untuk yang pregnant sila jangan sapu kat perot or belakang pinggang) kang baby dalam perut menggeletik plak beranginnnn jer.. hahahha... Tapi direcommendkan untuk pakai semasa dalam tempoh berpantang untuk cepatkan proses kempiskan perot tu.. sebab lepas bersalin perut akan menggeleber dan lembik, so lagi senang untuk lotion ni bantu firm kan balik bahagian menggeleber tu yer.. 
 
 
4) Boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan.. jadi kalau yang dah memang kurus tapi sekadar nak buang lemak kat paha je ke.. boleh lah sapu kat paha jer... ada orang kurus.. tapi paha gemok, bontot gemok, lengan gemok.. so korang sapu kat bahagian situ je ok? Sesiapa ada double chin, boleh lah sapu kat chin jer.. 
5) Sesuai juga untuk lelaki yang prihatin bentuk badan menarik.
6) Dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, Pulau Pinang.
7)  Telah mendapat kelulusan dari KKM & Logo Halal.. tiada ragu-ragu, dijamin selamat ;)
8) Siapa-siapa yang tengah on diet, kalau nak cepatkan lagi proses pembakaran lemak, lotion ni sangat sesuai.. pasti hasilnya lebih pantas..




BERMINAT?? 
PLS FEEL FREE TO CONTACT ME AT 013-4617932 /CALL./SMS
011-19760157 (WHATSAPP)